BEST BUY AWARD za Sarajevski kiseljak

Ocjenjujući ga kao mineralnu vodu s najboljim omjerom cijene i kvalitete, Sarajevskom kiseljaku dodijeljen je certifikat Best Buy za 2013/2014. godinu u BiH.

Prema prvom Best Buy Award istraživanju u Bosni i Hercegovini, koje je u 2013/2014. godini realizirala švicarska kuća ICERTIAS, Sarajevski kiseljak se našao na prvom mjestu u kategoriji mineralnih voda.

Ispitanicima koji su sudjelovali u istraživanju nisu bili ponuđeni odgovori, već su samostalno i slobodno navodili nazive proizvoda koji prema njihovom iskustvu nude najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu BiH. Tim više, ovaj certifikat govori o ukazanom povjerenju i odanosti potrošača koju je Sarajevski kiseljak izgradio kontinuiranim nastojanjem da svojim kupcima ponudi najbolje proizvode potpuno prilagođene njihovim potrebama. 

 „Best Buy Award“ je samo još jedan od pokazatelja da je Sarajevski kiseljak lider na tržištu i najveći proizvođač mineralne vode u BiH, s tradicijom dužom od 120 godina. Osim što ovakve nagrade potvrđuju snagu brenda, ujedno su poticaj da se nastavi raditi na daljnjem unaprijeđenju i inovacijama.  

24.04.2013.

BEST BUY AWARD za Sarajevski kiseljak

Na vrh

Pročitali ste sve članke!

© 2024. Sarajevski kiseljak d.o.o. Sva prava pridržana.