Rade Šerbedžija ostaje vjeran Sarajevskom kiseljaku

Nova promotivna kampanja predstavlja novi dizajn Sarajevskog kiseljaka

Velikan svjetske glumačke scene Rade Šerbedžija zvijezda je i drugog tematskog spota Sarajevskog kiseljaka. Nakon što smo imali prigodu u prethodnim spotovima Šerbedžiju vidjeti u opuštenoj obiteljskoj atmosferi i teniskom meču, ovoga puta glumac je na svom terenu u pravom smislu te riječi. Radnja novog spota odvija se na filmskom setu, te će gledatelji imati prigodu vidjeti živopisne likove i simpatične situacije s kojima se glavni lik susreće na putu ka svojoj redateljskoj stolici u kojoj otkriva svoju tajnu – Sarajevski kiseljak. 

Zašto jedna od najvećih holivudskih zvijezda ostaje vjerna tradicionalnoj kvaliteti Sarajevskog kiseljaka gledatelji će imati prigodu vidjeti uskoro u novom promotivnom videu, čiju je produkcija radila produkcijska kuća Fabrika. 

Spot je snimljen povodom nove etikete i ambalaže za brend prirodne mineralne vode s dugogodišnjom tradicijom. 

''Prateći trendove na tržištu, svojim kupcima smo pripremili redizajn etikete i ambalaže, uvodeći potpuno novi vizualni identitet na tržište. Novi vizualni i grafički identitet snažan su korak naprijed koji će još jače istaknuti višestruko priznatu kvalitetu Sarajevskog kiseljaka, a koja je našim potrošačima znana već više od 120 godina'', ističu iz Sarajevskog kiseljaka.

Sarajevski kiseljak višestruko je nagrađivana prirodna mineralna voda čiju su beskompromisnu kvalitetu potvrdila brojna domaća i inozemna priznanja, među kojima je "Superior Taste Award" za izvrstan okus i iznimnu kvalitetu. Osim što je nositelj statusa Superbrands na tržištu BiH od 2008. godine, Sarajevski kiseljak je prvom dodjelom certifikata Best Buy Awards 2013/2014 u BiH ocijenjen i kao mineralna voda s najboljim omjerom cijene i kvalitete. 

04.06.2014.

Rade Šerbedžija ostaje vjeran Sarajevskom kiseljaku

Na vrh

Pročitali ste sve članke!

© 2024. Sarajevski kiseljak d.o.o. Sva prava pridržana.