Sarajevski kiseljak ima novu internetsku stranicu

Mineralna gazirana voda pod brendom Sarajevski kiseljak dobila je novu, modernu i sadržajno bogatu internetsku stranicu.

Stranica je kreirana s ciljem i željom da informacije o mineralnoj gaziranoj vodi „Sarajevski kiseljak“ budu u svakom trenutku dostupne njezinim kupcima i široj javnosti, te da ih samo jedan klik dijeli od onoga što žele saznati o svom najdražem brendu.   

Svaka od četiri glavne rubrike web stranice upoznaje posjetitelja s mineralnom gaziranom vodom iz sasvim drukčijeg kuta i omogućuje vizualizaciju cjelokupne slike o Sarajevskom kiseljaku. 

Kategorija „O Sarajevskom kiseljaku“ pruža pregled informacija, najnovijih vijesti i realiziranih aktivnosti. Detalji o svim dobivenim priznanjima za kvalitetu, certifikatima i nagradama nalaze se u potkategoriji „Nagrade“. Kako bi novinari i medijske kuće za svoje objave imali fotografije i materijale visoke kvalitete smjestili smo ih u potkategoriju  „Press“ i posvetili je samo njima.

Kroz kategoriju „Proizvodi“ detaljno je predstavljena gazirana mineralna voda Sarajevski kiseljak. Kada posjetitelji u ovoj rubrici saznaju mineralni sastav naše vode, kvalitetu sastojaka i njihov značaj, zasigurno će biti pozitivno iznenađeni.

Predrasude svih onih koji su sumnjali u značaj mineralne vode zasigurno će biti srušene kroz raznolike informacije kategorije „Blagodati vode“. Ne samo da će kroz ovu rubriku imati prigodu saznati o prednostima gazirane mineralne vode, već će dobiti i mnogobrojne savjete kako na najbolji način održavati tijelo hidratiziranim i vitalnim. 

Ljubitelji povijesti i retro dizajna također nisu zaboravljeni, jer kategorija „Povijest“ nudi bogatu galeriju starih fotografija, te prikaz evolucije boce i etikete Sarajevskog kiseljaka kroz godine.  

Svi posjetitelji stranice moći će potpuno uživati u svim njezinim sadržajima neovisno s kojeg uređaja joj pristupe, jer je optimizirana i za mobilne i tablet uređaje. Uz to, putem linkova svi sadržaji će se lako moći dijeliti i na društvenim mrežama.

Želimo vam ugodno putovanje kroz web prostor Sarajevskog kiseljaka!

10.04.2015.

Sarajevski kiseljak ima novu internetsku stranicu

Na vrh

Pročitali ste sve članke!

© 2024. Sarajevski kiseljak d.o.o. Sva prava pridržana.