Sarajevskom kiseljaku dodijeljen Crystal Taste Award

Sarajevski kiseljak postao je nositelj priznanja „Crystal Taste Award“ koju dodjeljuje Međunarodni Institut za okus i kvalitetu (ITQI) iz Brisela, vodeća svjetska organizacija za nagradu kvalitete.

Prirodna mineralna voda Sarajevski kiseljak postala je nositelj priznanja „Crystal Taste Award“ koju dodjeljuje Međunarodni Institut za okus i kvalitetu (ITQI) iz Brisela, vodeća svjetska organizacija za nagradu kvalitete.

ITQI već niz godina prepoznaje izvrstan okus i vrhunsku kvalitetu Sarajevskog kiseljaka odavanjem priznanja „Superior Taste Award“ sa tri zvjezdice, te je ova nagrada kruna dosadašnjeg uspjeha.

          International Taste and Quality Institut, koji provodi istraživanje sadržaja, kvaliteta i okusa proizvoda, svake godine organizira dodjelu nagrada , a svaki proizvod pojedinačno prolazi kroz niz striktnih procjena. Sarajevski kiseljak i ove godine, zasluženo nosi ovaj  međunarodno prestižni epitet, koji izaziva ponos u cijeloj BiH.

          “Ostvarili smo jedan veoma važan cilj, a to je čvrsto, neosporivo dokazivanje besprijekornog kvaliteta Sarajevskog kiseljaka.  Sarajevski kiseljak sa svojim brendovima jedina je kompanija u BiH, koja se može pohvaliti nagradom “Crystal Taste Award” poručili su predstavnici Sarajevskog kiseljaka sa svečane dodjele nagrada u Briselu i dodali da će njihov brend u budućnosti sa ponosom isticati ova priznanja, te da će, kao i do sada, čuvati izvor, kvalitetu i okus ove kristalno čiste, prirodne mineralne vode.

04.06.2015.

Sarajevskom kiseljaku dodijeljen Crystal Taste Award

Na vrh

Pročitali ste sve članke!

© 2024. Sarajevski kiseljak d.o.o. Sva prava pridržana.